Whatsapp'ın Bilinmeyen Özelliği "Yazı Tipi"

Beyler bayanlar merhabalar. Bugün henüz keşfedilmemiş bir Whatsapp özelliğini size sunmak istedim, en azından kitap analizlerinden daha ilgi çekici olduğunu düşünüyorum, yoksa çok girmiyorsunuz bloğa. Aslında biraz da bu özelliği merak edeceğinizi düşündüğüm için paylaşmak istiyorum, umarım daha çok tıklarsınız ne diyeyim.
Hepimiz whatsapp kullanıyoruz, bu uygulamayı kullanmayan kişiler sanırım kullanan kişilerden daha azınlıktalar, whatsapp artık bi sosyal ağ olmaktan çıktı ve hayatımızın bir parçası haline geldi. Ses kayıtlarımız, görüntülerimiz, videolarımız, belgelerimiz ve hatta aramalarımız, görüntülü konuşmalarımız bile whatsapp üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Pekala gerçekten her özelliğini kullanabiliyor muyuz ? İşte bugün, tesadüfen keşfettiğim ve araştırdığımda gerçekten böyle bir özelliğin olduğunu öğrendiğim yazı tipi meselesinden bahsedeceğim size.
Yan tarafta da görüldüğü gibi 3 yazı tipi whatsapp sohbette kullanılabiliyor. Gelelim bunun nasıl yapıldığın;

- Eğer mesajınızı iki alt tire arasına yazarsanız; mesajınız karşı tarafa İTALİK olarak gider ( _selam_ ) gibi.

- Eğer mesajınızı şu semboller arasına yazarsanız; mesajınız karşı tarafa ÜSTÜ ÇİZİKLİ olarak gider (~selam~)

- Ve son olarak mesajınızı iki yıldız arasında gönderirseniz de yazı tipiniz KALIN yazı tipine dönüşür. (*selam*)

Evet... Deneyin ve görün, bugün söyleyeceklerim bu kadar ve ayrıca; şikayetleriniz, görüş ve öneriliniz varsa iletşim formundan bana ulaşabilirsiniz. Eğer bloğum için yazı bildirimleri almak istiyorsanız üst taraftaki "Abone Ol" kısmından bloğuma abone olup mail bildirimleri alabilirsiniz. Sağlıcakla

Yusuf Cihan

Yorumlar

Yorum Gönder